Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naoružani razbojnici

U osam dana treća pljačka benzinske u Brodskoj županiji

'pistolj, razbojnik'
''
23.10.2012.
u 09:03

Nakon što su u samo tjedan dana opljačkane crpke u Vinogradskoj ulici u Slavonskom Brodu te na novogradiškoj obilaznici, na red je u ponedjeljak ponovno došla brodska

Pljačke Petrolovih benzinskih postaja u Brodsko-posavskoj županiji polako već poprimaju razmjere epidemije. Nakon što su u samo tjedan dana opljačkane crpke u Vinogradskoj ulici u Slavonskom Brodu te na novogradiškoj obilaznici, na red je u ponedjeljak oko 21.50 sati ponovno došla ona brodska. 

Počinitelji nedjela ponovno su bila dva maskirana razbojnika koja su uz prijetnju oružjem odnijela zasad neutvrđen iznos. Počinitelji ni jednog od triju razbojstava još nisu uhvaćeni. Je li moguće da je riječ o istim pljačkašima?

>>Iz vatrenog oružja ubijen muškarac u Grljevcu pored Splita

Komentara 2

AY
amsterdam yoca
09:50 23.10.2012.

Njima benzin nije skup!

RT
Rollo Tomasi
10:10 23.10.2012.

Vidli da im ide pa nastavili s poslovanjem. Očekuje se proširenje na razini države te zapošljavanje još 50 djelatnika. Plaća po dogovoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije